Happy Street

Happy Street till Seoul!

Webserien Happy Street, med bland annat Marianne Mörck och Kryddan Peterson, har blivit utvald till Asiens största och viktigaste webserie-festival, Seoul WebFest i SydKorea. 

Serien är regisserad av Therese Ahlbeck och produceras av Tiny Lumberjack AB. 

Tova Seoul.png

Therese säger att det är ett stort erkännande för Happy Street, då serier som inte har engelska som naturligt språk ofta bortprioriteras. 

Festivalen går av stapeln i augusti. 

http://www.seoulwebfest.com

Happy Street går att se gratis på 

www.happystreetwebseries.com

Serien är producerad med stöd från Film i Skåne, och i samarbete med Lund/Brunnshögsprojektet, Medicon Village, Science Village, MAXIV, ESS, Invest in Skåne, samt Bil-Månsson. 

En ny trailer för Happy Street!

Nu har vår trailer för Happy Street blivit klar! 

Trailer-klipparen heter Sadik Salem, och den erfarne kan nog lägga märke till en mängd små knep och tricks som Sadik och regissör Therese Ahlbeck har använt sig av här. Vi andra kan bara luta oss lugnt tillbaka och försöka hänga med i svängarna!

För att se serien i sin helhet gå till hemsidan för Happy Street - klicka här! - Från och med den 16 september går serien att följa. Helt gratis. 

Snart dags för Happy Street!!

www.happystreetwebseries.com.png

Happy Street får premiär!

Lördagen den 16 september har web-deckaren Happy Street - med undertiteln ”Are you ready for the future?” - premiär på MaxIV. Regissör Thérèse Ahlbeck och producent Marcus A Olsson kommer då att närvara och presentera samt svara på frågor kring serien. 

Samma dag kommer avsnitt 1 att kunna ses på nätet tillgängligt för alla. 

Därefter kommer de fem övriga avsnitten att släppas var tredje dag kl 9.00 fram till 1 oktober. Följ serien på Facebook, instagram eller via nyhetsbrevet som finns att anmäla sig för på seriens hemsida, för att få direkt uppdatering om när ett nytt avsnitt ligger ute.    

Totalt rör det sig om 6 avsnitt där varje avsnitt är ca 8-10 minuter långt. 

Serien handlar om vad som sker när en vetenskapsman gör en upptäckt för bra för att vara sann, och dess konsekvenser… 

I huvudrollerna ses Marianne Mörck och Kryddan Peterson. I övriga roller bl a Johannes Wanselow, Marika Kajo, Frans Zethraeus, Ahnna Rasch, Åsa Borglin, Tova Dahan, Jonas Sykfont och Ingvar Andersson. 

Men redan under veckan före premiären kommer en trailer för serien att släppas. 

Serien är skriven av Thérèse Ahlbeck tillsammans med Marcus A Olsson. 

För produktionen svarar Tiny Lumberjack AB, med finansiering av Film i Skåne, MaxIV, ESS, Medicon Village, Science Village, Lunds Kommun/Brunnshögsprojektet samt Invest in Skåne.

Följ serien via

happystreetwebseries.com

facebook.com/happystreetwebseries

instagram.com/happystreetwebseries

För fler frågor kontakta Marcus A Olsson

0709-184074

marcus@tinylumberjack.se

 

Inspelningen är över!

Efter ett antal blåsiga dagar både ute på skånska landsbygden, Brunnshög samt inne i centrala Lund är nu inspelningen av ”Happy Street” över. Ett extra tack till MaxIV och till Medicon Village som släppte in oss i sina lokaler för att vi skulle kunna filma hos dom! Regissör Therese Ahlbeck är glad över vad hon har filmat. Nu ska resultatet klippas ihop med hjälp av klipparna Tua Broderick och Ulrika Rang. 

Vi hoppas kunna bjuda på en teaser inom några veckor! Premiär på hela serien är planerad till september i år.