Hej!

Inom kort lägger vi upp ett nytt datum för när nästa kurs kan bli!

Film är det bästa sättet att nå ut med. Hur svårt kan det vara idag med all teknik som finns tillgänglig? Svar: Inte särskilt. Alla kan bli bättre! 

På bara en dag tar vi tillsammans bort det magiska skynket kring "film". Jag visar hur enkelt det är att skapa film så att det blir som "på riktigt". Det krävs verkligen ingen filmskola för att komma igång. 

Behövs förkunskap? – Nej.
Behövs särskild teknik? – Ja. Din smartphone.
Är det allt? – Ja.

 

Pris: 975 kr (ink moms) 

Student eller pensionärsrabatt: 20% mot uppvisande av giltig legitimation. 

Tidpunkt: Just nu har vi ingen ny kursdag inplanerad. Är du intresserad? Låt oss få veta! Skicka ett mail till hello@tinylumberjack.se

Plats: Tiny Lumberjack, i hörnet av Karl XI-gatan och Fredsgatan i Lund. 

Medhavd lunch går bra att värma i Tiny Lumberjacks kök. 

Kursledare Marcus A Olsson gick Dramatiska Institutets regiutbildning 1996-99, och blev 2000 Oscarsnominerad för sin kortfilm "Stora & små Mirakel”. Sedan dess har han regisserat flera omtyckta TV-serier så som ”Gustav III:s Äktenskap”, ”Mäklarna” och ”Morden i Sandhamn”. Idag driver han tillsammans med Therese Ahlbeck Tiny Lumberjack AB

Marcus har undervisat vid Stockholms Teaterhögskola, Malmö teaterhögskola, och haft work-shops i filmregi vid Stockholms dramatiska högskola, Malmö Högskola, och vid Skurups och Fridhems folkhögskola med flera. Han är en omtyckt och underhållande pedagog som älskar att få lära ut.  

För frågor, tveka inte att maila till hello@tinylumberjack.se Vi svarar så fort vi kan!