Back to All Events

TINY CINEMATEK Perrongen & Bensinstopp

Visning och samtal av kortfilmerna "Perrongen" (i rollerna: Loa Falkman och Ellen Jelinek) och "Bensinstopp" (i rollerna: Malin Cederbladh, känd bl a från "Solsidan", och Mirja Turestedt, känd från bl a "Arn")

"Perrongen" är Loa Falkmans första kortfilm tillika första samarbetet med Thérèse Ahlbeck och Marcus A Olsson. Perrongen är inspelad på Centralstationen i Kristianstad och skildrar ett oväntat möte mellan far och dotter efter 15 år utan kontakt. Rollen som dottern spelas av Ellen Jelinek. (känd från bl a "Fröken Frimans Krig"). 

"Bensinstopp" är filmad under en kall natt i januari mellan Stockholm och Uppsala. Två kvinnor, på var sitt håll, i skilda beråd men med det gemensamma behovet att de måste tanka. I rollerna ser vi Malin Cederbladh (känd bl a från Solsidan) och Mirja Turestedt ("Arn", "Sommaren med Göran"). 

Efteråt berättar regissör och producent om arbetet bakom filmerna och visar unika "bakom kulisserna"-bilder från båda inspelningarna!

Inträde 80 kr. Begränsat antal platser. 

Förköp i Café Tiny Lumberjack. Eller via länken nedan!

Earlier Event: November 14
MÅNDAGSKLUBBEN: Kalle Åström
Later Event: December 3
REGIKURS 2