Back to All Events

MÅNDAGSKLUBBEN: Figge Norling

UTSÅLT!

SKÅDESPELAREN och ORDET

Figge Norling är skådespelare och regissör. Sedan han gick ut scenskolan 1991 har han arbetat på teatrar som Intiman, Riksteatern, Teater Brunnsgatan fyra och Dramaten. Han har även medverkat i flera filmer och TV-serier såsom "Beck", "Svart Lucia", "Radioskugga", och "Hur många Lingon Finns Det i Världen?" Just nu är han aktuell som regissör för pjäsen "Osvajpade diamanter" som spelas på Kungsteatern i Stockholm och kan själv återses som återkommande panelmedlem i TV4-soffan på lördagar. 

Den 10 oktober kl 20 kommer Figge Norling till Måndagsklubben på Café Tiny Lumberjack för att prata om skådespelarens möte med texten. 
Vad krävs för att gestalta en text? Vad krävs av en skådespelare för att orden ska nå fram - beröra? Vad är naturligt från en scen? Vad är skillnaden på att läsa prosa eller dikt, jämfört med att göra en roll ur en pjäs? Figge Norling visar och läser favorittexter... Kanske någon vill prova?

Tid: 20.00 Inträde 50 kr. 

Förköp kan göras på Café Tiny Lumberjack eller via länken nedan: 

 

 

Earlier Event: October 1
REGIKURS 1
Later Event: October 20
TINY CINEMATEK Lost in Stångby