Back to All Events

MÅNDAGSKLUBBEN: Fredrik Silow

Bortom allt förstånd — ett möte med rymden

Visste du att kometen "29P Schwassmann-Wachmann 1" hade ett utbrott under sensommaren? Eller att en liten asteroid lyckligtvis missade jorden nu i oktober. Och att det var ett omfattande utbrott på solen i början av september? Fast varför i hela världen ska du bry dig? Det har ju ingenting med mänsklighetens vardagsbestyr att göra. Eller? 

Möt Fredrik Silow, Mannen i hatten, som dagtid hjälper företag med kommunikation och som nattetid sätter på sig mössan och observerar universum. Fredrik berättar om sina personliga möten med tomheten och alltet. Vad kan man egentligen se och förstå med hjälp av sitt öga och den mänskliga hjärnan? Och vad ger det? Är det ett äventyr utåt eller kanske mer av en resa inåt? 

Plats: Tiny Lumberjack, hörnet av Karl XI-gatan och Fredsgatan. Entré: 50 kr. Kafet öppnar kl 19.00. 

För biljett: Knacka på hos Tiny Lumberjack eller klicka på länken nedan.

Earlier Event: October 30
Måndagsklubben: Bodil Jönsson
Later Event: December 11
Måndagsklubben: Niklas Harris