Back to All Events

Måndagsklubben: Niklas Harris

DET ALTERNATIVA LEDARSKAPET -
Hur framgång inom elitidrott kan uppnås med mjuka värden, litteratur och Ken Loach!

Niklas Harris från Lund är en av Sveriges mest spännande handbollstränare idag. Hans första tränaransvar var för Lugis damjuniorer årgång 1981/82. Under 2003 var han förbundskapten för Australiens damlandslag och under 2004/05 tränade han Lugis F86. Säsongen därpå fick han ansvaret över Lugis damlag som han tränade under fem år och bland annat etablerade i Elitserien.

Från ingenstans förde han sedan upp Höör 65s damer till den absoluta världseliten när de 2014 blev Europamästare. Därefter gick han emot sport-Sveriges alla konventioner och förväntningar och sa upp sig för att vara pappaledig.

Earlier Event: November 20
MÅNDAGSKLUBBEN: Fredrik Silow
Later Event: January 22
Måndagsklubben: Anders Lenhoff