Back to All Events

Face2Face: Bengt CW Carlsson

Face2Face är en live-intervjuserie om filmarbete, som görs inför en publik på Tiny Lumberjack Film & Café. En gång i månaden, under en timme intervjuar regissör (& journalist) Thérèse Ahlbeck kända och okända personer som arbetar framför eller bakom kameran, såsom skådespelare, filmfotografer, klippare, ljudläggare, scenografer, kostymörer etc. Det blir ett nära samtal i en intim miljö som också möjliggör publikens delaktighet på ett helt unikt sätt.

Från The Dragon Tattoo i Hollywood till ko-bonde i Stångby! 

Bengt CW Carlsson medverkar för närvarande i "Fanny & Alexander" på Dramaten i Stockholm, och är inte bara en av våra favoritskådespelare, utan även många andras. 2014 blev han guldbaggenominerad för sin roll i "Lycka till och ta hand om varandra", och innan dess hade han en av Millenium-trilogins stående roller i David Finchers Hollywood-version av första boken. 

Måndag 30 januari kl 20.00 kommer Bengt till Café Tiny Lumberjack för att prata med Therese om hur det var när Hollywood ringde, om när Ben Stiller ville ha med honom i en film, samt när Therese själv tvingade ut honom till att sitta och frysa i en busskur i 20 minusgrader. Och några händelser till...  

Entré 150kr Biljetter köpes i kafét eller via länken nedan. Obs. begränsat antal platser. 

Earlier Event: January 25
TINY CINEMATEK: "Ägg, Mjöl & Socker"
Later Event: February 13
MÅNDAGSKLUBBEN: Sofia Söderberg