Back to All Events

Måndagsklubben: Gunnel Carlson

EN SNÖDROPPE ÄR EN SNÖDROPPE ÄR EN SNÖDROPPE...

När vi är många som längtar efter de första vårblommorna välkomnar Tiny Lumberjack stolt trädgårdsjournalisten Gunnel Carlsson - nyssens hemkommen från snödroppsshow i London - till Tiny Lumberjacks Måndagsklubben. 

Gunnel Carlsson är välkänd programledare för TV-programmet Gröna rum samt initiativtagare till Tusen Trädgårdar. Hon medverkar i Go’ kväll, Trädgårdskampen och ansvarar även för Trädgårdsriket. På Måndagsklubben kommer hon att prata om trädgårdar hon sett, odlare hon träffat och gröna möten som inspirerat!

I en intervju i Aftonbladet svarar Gunnel Carlsson på frågan: Var går gränsen mellan sunt trädgårdsintresse och fanatism? 
"Svår fråga. Det kan tyckas knasigt att betala ett par hundra kronor för en enda snödroppe till exempel, men jag kan faktiskt förstå det! Gränsen går väl när intresset går ut över andra, när man börjar slåss på trädgårdsmässorna för att få tag i favoritväxten. Eller när man gräver upp fridlysta växter eller stjäl från andras trädgårdar. Jag vet att det händer."

Caféet öppnar en timme innan med ekologiskt kaffe/te och nybakade godsaker. Biljetter säljs i dörren eller förköp via knappen nedan. Obs. begränsat med platser, så vi rekommenderar att förköpa biljett. 

Varmt välkomna!

Med stöd från Lunds kommun.

Earlier Event: January 22
Måndagsklubben: Anders Lenhoff
Later Event: March 12
Måndagsklubben: Patrick Amsellem